Reisbureau Woerden

Over Reisbureau Woerden

Reisbureau Woerden is één van de meest succesvolle reisbureaus in Midden Nederland. Vanzelfsprekend zijn wij voor uw zekerheid aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.Eigenaren Jan en Jolanda Nijenhuis en het enthousiaste team bestaande uit Mirjam, Marloes en Helma hebben met elkaar de hele wereld gezien. Hoe fijn is het om een reis te boeken bij een reisbureau waar de beste kennis voor handen is? Goede persoonlijke tips maken uw vakantie nog net iets leuker....

Niet alleen vlieg- en autovakanties....reisbureau woerden
Natuurlijk doen we zaken met de grootste touroperators, zoals TUI, Thomas Cook en De Jong Intra, maar ook zijn we agent voor Expedia, Booking.com, Buro Scanbrit, Sunair, Club Med. Ook Duitse reisorganisaties kunt u via ons boeken, zoals FTI en Alltours. Vanzelfsprekend verkopen we ook busvakanties en riviercruises.


Maar ook Verre vakanties....
Reisorganisaties zoals Travel Trend, Travel Impressions, Silverjet, Sawadee, Untamed Travelling, Fox zitten vanzelfsprekend in ons portfolio.


En zelf reizen samenstellen en eigen inkoop....
Graag stellen we reizen zelf samen. Hiermee zijn we flexibeler, sneller en kunnen we de mooiste reizen aan u aanbieden tegen betere voorwaarden. Ons eigen label Do-USA.nl biedt reizen door heel Amerika, maar ook reizen naar Canada, Afrika, het Verre Oosten, Australië en Nieuw Zeeland kopen we zelf in bij betrouwbare lokale agenten met de meeste kennis ter plaatse.


En Cruises
Omdat het maken van cruises enorm populair is geworden, hebben we onszelf ook hierin gespecialiseerd. Al onze reisadviseurs hebben cruise-ervaring met verschillende rederijen zoals de bekende Holland America Line, Norwegian, Aida, Royal Caribbean en het scherp geprijsde MSC en Costa. Voor superluxe cruises raden wij u bijvoorbeeld Oceania, Silversea en Seabourn aan.

 

icon-04icon-06icon-01icon-02icon-08

 

 

 

Reisbureau Woerden


Voorstraat 34
3441 CM, Woerden
0348 - 418888
info@reisbureauwoerden.nl reisbureau woerden
 

Reisbureau Woerden is één van de meest succesvolle reisbureaus in Midden Nederland. Vanzelfsprekend zijn wij voor uw zekerheid aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.Eigenaren Jan en Jolanda Nijenhuis en het enthousiaste team bestaande uit Mirjam, Marloes, Daniëlle en Helma hebben met elkaar de hele wereld gezien. Hoe fijn is het om een reis te boeken bij een reisbureau waar de beste kennis voor handen is? Goede persoonlijke tips maken uw vakantie nog net iets leuker....Lees meer

Zeven redenen om bij ons te boeken

 

Altijd persoonlijk en gespecialiseerd advies
Ons team heeft de hele wereld gezien, we hebben dus altijd de beste reistips!
Reisbureau Woerden is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dat is een veilig gevoel
Alles in één keer geregeld; reis, verblijf, eventueel een huurauto, de benodigde verzekeringen en alle andere zaken die zorgen dat u zorgenloos op vakantie gaat.
Maximale keus. We zijn niet gebonden aan één touroperator, maar doen zaken met alle gerenommeerde en gespecialiseerde aanbieders.
Maatwerk. Wij stellen indien gewenst uw vakantie geheel op maat samen, met lokale agenten met de meeste kennis ter plaatse.
Bij ons heeft u een naam, geen nummer.
Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok